Botræning for dig


I Botræningen Magleby starter dit liv som voksen. Det er dig, der skal lægge planer og realisere dine drømme. For det er jo dit liv.

Heldigvis står du ikke alene med det. Du er altid en del af et fællesskab. Her får du hjælp, støtte, råd og vejledning fra andre. Og du er også selv en støtte for andre. Som mennesker er vi afhængige af hinanden og ansvarlige for hinanden.

I Botræningen Magleby får du støtte fra professionelle voksne. Når du bor her, er det fordi, at du har brug for støtte til at klare dig selv som voksen.

Det kan der være forskellige grunde til. Det afgørende er, at du får den støtte, du har brug for.

I Botræningen Magleby øver vi os hver dag. Vi lærer at lave mad og gøre rent ligesom vi også lærer om NemID og e-boks. Vi skal passe vores uddannelse. Og vi skal blive gode til at være sammen. At indgå som en aktiv del af et fællesskab er en udfordring for langt de fleste. Til gengæld er det fedt, når det lykkes. Så har man nemlig venner, man kan stole på og som også regner med, at du er der for dem.

I Botræningen Magleby stiller vi krav til dig. Samtidig med at du får den støtte, du har brug for. Du er velkommen til at bo her  – sammen med os!